lastbil-transport-specialtransport-bred-last

Lastbilstransport

Vi erbjuder dagliga lastbilstransporter för olika typer av uppdrag, både för företag och privatpersoner. Kontakta oss när något ska transporteras från punkt A till B. Vi har precis rätt typ av fordon oavsett gods.

Skillnaden mellan lastbilstransporter

I Sverige levereras det mesta godset från punkt A till B med hjälp av diverse lastbilstransporter. Dessa transporter består av åkeritrafik och firmabilstrafik. Skillnaden mellan dessa två är att en firmabil enbart levererar och kör ärenden åt sitt egna företag och för deras räkning. I de allra flesta fall används dessa bara till kortare transporter.

Ett åkeri är ett företag som står som ägare för samtliga av deras bilar och kör sedan ärenden på beställning för andra företag mot betalning.

Vårt grundkriterie: när du har transportproblem – kontakta oss!

För privatpersoner kan det handla om transport av bulkmaterial som sand, grus eller sten. Det kan också vara bortforsling av gods som inte lämpar sig att hantera i containrar. Vi transporterar för privatpersoner såväl som företag!

lastbilstransport

Lastbilstransporter som täcker hela landet

Vi har en stor bredd i vår verksamhet, varför vi är säkra på att vi kan hantera ditt uppdrag. Det är inte meningen att du ska känna till att som vi kan om lastbilstransporter. Vi på Dennis Ficks Transport AB chaufförer hjälper dig med allt du behöver veta.

Vi transporterar också:

Entreprenadtransporter

Vi har en bred fordonspark för schakter, asfaltsläggning, tunneljobb samt övriga infrastrukturjobb.

Kranbilar

Behöver du lyfta något extra tungt eller ömtåligt? Vi har lösningar för alla utmaningar och har kranbilar till vårt förfogande. Behöver du transportera något långt bort, något som är tungt, eller kanske en kombination?

Containtrar

Vår conteinerbil kan placera en container där du vill ha den. Vi tar också hand om det du vill fylla den med.

TMA-bilar

Att arbeta i eller nära trafiken kräver extra säkerhet, både för den som arbetar på vägen men också för alla som nyttjar körbanan. Vi har alla fordon med allas säkerhet i fokus.

Kontakta oss när du vill boka en säker lastbilstransport eller specialtransport av tungt gods. Vi hjälper dig från start till mål.