lastbil-transport-specialtransport-bred-last

Specialtransport

Vi är specialister på specialtransporter i hela Europa. Vi transporterar högt, tungt och brett och såväl korta som långa sträckor.

Specialister på tungtransporter

Vårt specialistområde är tunga, breda och höga transporter. Vi hjälper er att transportera extremt tunga objekt som truckar, bilar, maskiner och dyligt.

Vi fraktar även maskiner av olika slag. Inom specialtransport hjälper vi er flytta transporter som kan vara väldigt höga, tunga eller breda.

Skräddarsydda specialtransporter och projekttransporter

Vi erbjuder specialstransporter och skräddarsydda transporter till företag inom branscher med tunga eller överdimensionerade godsflöden i alla former. Med våra tjänster slipper du oroa dig att något går fel eller att godset inte levereras. Vi tar ansvar från start till mål.

Specialtransport

Vi löser allt pappersarbete

För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för er ser vi också till att lösa allt pappersarbete.

Har ni önskemål om specialtransport? Kontakta oss!

För oss är inget gods, eller önskemål för den delen, för stort eller omöjligt. Vi ser till att lösa det mesta och erbjuder specialtransporter, utriskestransporter, oversize cargo samt projekttransporter.

Vi hjälper privatpersoner och företagskunder med maskin- och specialtransporter i hela Europa. Kontakta oss när du vill boka transport!